Print Friendly, PDF & Email

Så nåede vi ind i September måned og vi har nu officielt efterår, som er min absolutte yndlingsårstid. Jeg elsker alt ved efterår – den blå blå himmel, frugter og bær der bliver modne, dugvåde æbler i græsset om morgenen, lange lune dage fulde af sol eller varm the og stearinlys under en rigtig efterårsstorm. En kanelduftende æbletærte i ovnen, varm suppe til aftensmad, grå dage med hygge på sofaen uden dårlig samvittighed fordi solen skinner udenfor, græskarmænd, store buketter af lyng og jeg kunne blive ved.

 

Jeg elsker nok også efteråret fordi jeg ved, at det bringer os nærmere jul som er noget af det allerbedste jeg ved. Allerede når de begynder at finde de første juleting frem i butikkerne er jeg igang – og jeg begynder allerede at glæde mig, når jeg får øje på de første klejner og pebernødder i Netto lige omkring efterårsferien.
Ikke fordi jeg køber dem, for de smager altså ikke specielt godt, men de er der og det er nok for mig.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)

Pin It on Pinterest

Share This