Print Friendly, PDF & Email

Grillstegte pølser – og de skal være well done…

Jeg var på arbejde i går – så heldige er vi jo, os der arbejder i butik, at vi kan få lov til at arbejde hver anden weekend og på den måde sørge for, at vi ikke får alt for meget fritid sammen med kæresten/manden/familien og kommer til at sidde lårene af hinanden.
Ej, det går nok. Jeg hører til de heldige, der kun arbejder fra 7-14, så når jeg får fri er der stadig en god bid af lørdagen tilbage. Den blev så udnyttet på bedste vis i går, for da jeg kom hjem endte det med, at vi hoppede på sofaen med et tæppe, og legede biograf med lune popcorn, sodavand og et par dvd’er fra Boxen med Friends. En skøn serie som jeg kan blive ved med at se igen og igen.

 

 

Men alt det hygge gjorde også, at ingen af os var specielt sultne, da det blev aftensmadstid. Jeg havde egentlig købt ind til hjemmelavede burgere og så en pakke gode pølser, hvis vi skulle få lyst til at grille en pølse sammen med burgerne. Da nu ingen af os var specielt sultne blev vi enige om at nøjes med at grille pølserne.

Uhh hvor det duftede af sommer, da der blev tændt for grillen og pølserne kom på. Vi har ikke grillet i over en måned fordi det har været sådan lidt fugtigt i vejret, og det bliver nok også en af de sidste gange, for vi var faktisk nødt til at bruge en lommelygte for overhovedet at se, om pølserne var færdige. Det er ligesom det ikke helt er lyst til klokken 22 mere:-) Til gengæld har jeg nu bestemt, at vi skal grille pølser og have kartoffelsalat og lækkert brød, når hele min familie kommer og fejrer min fødselsdag på onsdag – rigtig sommermad for allersidste gang i år:-)

Pin It on Pinterest

Share This