Print Friendly, PDF & Email

Tjaaa…måske er han mere gæstekok end decideret gæsteblogger, men forleden aften, sad min far og jeg og kiggede på min blog og min far blev meget interesseret.

I går aftes arbejdede jeg længe, så der var både lavet aftensmad (af min far) og spist inden jeg kom hjem. Da jeg så satte mig med kameraet ved computeren i dag, for at få lagt nogle billeder ind, fik jeg pludselig øje på nogle billeder, som jeg aldrig havde set før, af noget mad som jeg aldrig havde lavet.

Det var såmænd min far, der havde fotograferet maden, imens han lavede den, samt det endelige resultat – “for det sagde du jo, at man skulle”! 😀

 

 

Derfor kommer her :

Fars karbonader i fad med grønsager og kartofler!

1 pk hakket kalv og flæsk
olie eller smør/margarine til stegning
kartofler
gulerødder
porrer
salt og peber

Kartofler og gulerødder skrælles, dampes let og afkøles. Porrer renses. Form karbonader af farsen og krydr med salt og peber. Hvis man ønsker det, kan de vendes i lidt mel. Kartofler og gulerødder skæres i mindre stykker og fordeles i et ildfast fad. Dryp lidt olie samt salt og peber over. Karbonaderne brunes hurtigt i olie på panden og lægges ovenpå kartofler og gulerødder i fadet. Øverst placeres de rå porrer og hele fadet stilles i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader, til karbonaderne er gennemstegte og kartoflerne er gyldne.

Min far spurgte, om jeg også ville have et billede af resterne, så vi kunne nyde synet af, hvor lidt mad der var tilbage, men det tror jeg, vi gemmer til en anden god gang.

Pin It on Pinterest

Share This