Print Friendly, PDF & Email

Jeg er simpelthen nødt til lige at vise et billede af vores nye sofapuder, for jeg synes de er så flotte. Jeg har været vild med det rustikke look, som sækkelærredet giver, siden jeg så nogle puder a la disse i en butik for næsten 3 år siden. Da jeg så var på besøg hos Growers Cup i Middelfart for snart 2 år siden, så jeg at der lå en masse brugte kaffesække i et hjørne. Jeg spurgte, hvad der skulle ske med dem og fik at vide, at de som regel bare blev brændt, og derfor fik jeg lov til at få et par af de fineste sække med hjem 🙂

 

 

Dem har kærestens mor nu syet om til fire, flotte betræk, som er blevet trukket på nogle gamle kedelige sofapuder, så nu ligger der fire, nye puder og pynter i sofaen. Jeg er så glad for dem, og jeg synes de passer perfekt ind i vores stue og vores stil, og så er jeg så glad for, at kærestens mor ville hjælpe os med at lave dem. Tusind tak , Benthe:)

Pin It on Pinterest

Share This