Print Friendly, PDF & Email

Så blev der igen tid til at blogge, efter en mindre feriepause. Jeg har nemlig nydt den første af i alt 3 sommerferier og er netop vendt tilbage efter en dejlig uge i Torremolinos i Spanien.

Kæresten og jeg er rigtig gode til at holde aktive storbyferier, hvor vi er åhhhhhhhhh så kulturelle. Faktisk skal vi til Berlin om en måneds tid og være kulturelle igen og vi skal til New York i slutningen af september, så vi blev enige om, at vi havde fortjent en uge i Spanien med liggestole, pool, strand, parasoller og all inclusive. Og det blev nydt i fulde drag. Hold da op, hvor er man bare klar til at indtage hverdagen igen, når man vender hjem fra sådan en uge.

 

 

Når man så oven i købet vender hjem til høj sol, strand, grill vejr og lange dage med både morgenmad, frokost og aftensmad på terrassen, ja så er det jo ingen sag, at tage hul på hverdagen igen. Den er dog først rigtig startet i dag, for vi vendte hjem oven i forberedelserne til min mors store, runde fødselsdag, som blev fejret i lørdags for 40 mennesker. Jeg stod for en del af maden og desserten, så der er blevet kokkereret til den store guldmedalje. Det var hårdt arbejde, men det har også været sjovt.

Nu er mine forældre draget på en velfortjent “sommerferie” til Grønland og vi passer hund, hus og have, men heldigvis bor vi jo så tæt på hinanden, at det ikke er noget problem. Jeg regner ikke med at blogge noget særligt om rejsen til Torremolinos, for vi har jo været der før, men jeg lover, at jeg nok skal blogge om både Berlin og New York, når den tid kommer. Og i mellem tiden skal jeg nok få gang i det, som det hele drejer sig om igen – nemlig madbloggeriet:)

Pin It on Pinterest

Share This