Print Friendly, PDF & Email

Så er nedtællingen så småt overstået. I morgen eftermiddag klokken 14 (lokal tid) lander vi endnu engang i verdens fedeste storby. Denne gang i selskab med en pæn sjat af min familie, hvilket jeg absolut ikke regner med gør oplevelsen mindre fantastisk.

Nu skal resten af aftenen gå med at pakke det sidste – et par bukser der stadig hænger på tørresnoren, toiletsager, bøger og lign. sidste øjebliks ting og i morgen tidlig klokken 7.40 letter vi fra Billund med kurs mod Manchester – vi skal flyve samme rute, som da kæresten og jeg var i New York på vinterferie. Efter 1 times ophold i Manchester sætter vi kursen mod New York og så har vi aftalt at mødes med min lillebror og hans kæreste i hotellets lobby kl. ca. 18. De bor i KBH og flyver derfor fra Kastrup. Derefter skal vi alle sammen ud og spise aftensmad og så er ferien vist for alvor begyndt.

 

 

Hotellet ligger på 43. st. og det er første gang, i vi skal bo lige midt i det hele (Times Square ligger jo lige ved siden af på 42. st), men jeg glæder mig utroligt meget til at bo lige midt i mylderet og for alvor opleve byens puls 24/7. Tidligere har jeg jo blandt andet boet på Upper West et par gange samt på 34. st. ved Empire State Building, hvilket også har været rigtig dejligt, så jeg er spændt på hvad det bliver til denne gang.

Under alle omstændigheder glæder jeg mig helt utroligt meget til at opleve New York, som jeg jo elsker så højt, sammen med nogle mennesker som betyder så utroligt meget for mig, som denne her blandede flok gør.

Pas godt på blogland så længe – jeg lover, at der kommer billeder og indlæg når jeg kommer hjem igen – same procedure as…. 😉

Pin It on Pinterest

Share This