Print Friendly, PDF & Email

Så er vi vel hjemme igen efter endnu en fantastisk tur til New York. Vi landede i Billund Lufthavn i går ved middagstid og er nu så småt ved at finde os selv igen på trods af en tidsforskel på 6 timer. Vaskemaskinen snurrer lystigt derudaf og kufferterne er tømte og sat ind i skabet, så nu mangler jeg bare at sortere i alle de mange billeder, før der kommer indlæg på bloggen om turen.

 

 

Foreløbigt kan jeg dog præsentere mit nyeste billede af One Tower, som det ser ud nu – og det er godt nok et højt tårn, når man står nedenunder og kigger op. Udover One Tower og 9/11 Memorial har vi blandt andet besøgt Empire State Building, Coney Island, Eataly, Central Park, Times Square og meget meget mere, som jeg glæder mig til at fortælle om og vise billeder af i nærmeste fremtid.

Pin It on Pinterest

Share This