Velkommen til maden i mit liv
Tilmeld dig Madklubben
nye opskrifter
aktuelt lige nu
Vi er ret glade for and herhjemme, og jeg laver jævnligt et saftigt andebryst med sprødt skind, når lysten til and melder sig. Et andebryst er helt perfekt til os, fordi vi kun er 2 personer. Men selvfølgelig kan man også sagtens købe andebryststykker, ...
læs opskriften her ››Ingen jul uden andesteg. En lækker, langtidsstegt and med sprødt skind og mørt og saftigt kød. Denne her and er langtidsstegt i 6 timer ved 120 C° Og selvom det måske lyder af lang tid, så lover jeg, at man får det lækreste og møreste kød ved ...
læs opskriften her ››populære opskrifter
 
Brunede kartofler
Brunede kartofler hører bare julen til. Men herhjemme spiser vi nu også brunede kartofler i løbet af efteråret og vinteren. For der er jo bare så mange skønne retter, som er ...
læs opskriften her ›› 
Rødkålssalat – salat med rødkål og appelsin.
En lækker rødkålssalat med appelsiner, valnødder og smukke rubinrøde granatæblekerner er ikke bare smuk at se på. Den smager også ualmindeligt godt, og klæder desuden ...
læs opskriften her ›› 
Risalamande
Risalamande med kirsebærsauce er, uden sammenligning, den ultimative juledessert. Risengrød, fløde og vanilje i skøn forening med en sød-syrlig kirsebærsauce på toppen. Og ...
læs opskriften her ››madplaner
 
 
om mig
Først og fremmest hjertelig velkommen til dig her på madenimitliv.dk Jeg hedder Anne-Kathrine, er født i 1982 og bosiddende i Vejle i Sydjylland sammen med min kæreste Morten og vores hund og det er mig, som står bag madenimitliv.dk.

 
 
 
 
 
