Samarbejde og sponsorerede indlæg.

Mit navn er Anne-Kathrine Schelde og det er mig, som står bag mad- og livsstilsbloggen madenimitliv.dk. Læs evt. meget mere om mig, min baggrund og madenimitliv.dk

Madenimitliv.dk har hver måned gennemsnitligt over 475.000 besøgende, heraf 295.000 unikke og mere end 790.000 sidevisninger. Desuden følger over 38.000 personer med via madenimitliv’s facebookside. Nedenfor ses screenshot for 1 måned fra Google Analytics som dokumentation (opdateret november, 2017).

13 % af bloggens læsere er mænd, imens 87 % er kvinder. Den primære læserskare (50 %) består af 35-54 årige. Derudover udgør de 15-24 årige læsere 22 %, imens de 54-64 årige udgør 15 %. Bloggens primære læsere er moderne kvinder, der interesserer sig for opskrifter, madlavning, kost og gode råvarer, familieliv, rejser, bolig, skønhed og shopping.

Sponsorerede indlæg og banner reklamer.

Sponsorerede indlæg – Jeg er altid interesseret i at indgå nye og spændende samarbejdsaftaler, hvis jeg vurderer, at produktet eller oplevelsen går op i en højere enhed og matcher den stil, der allerede præger madenimitliv.dk. Min troværdighed, og dermed også bloggens, i forhold til læserne er naturligvis alfa og omega for mig og jeg skriver kun om de produkter, som jeg selv kan stå inde for. Et sponsoreret indlæg på madenimitliv.dk genererer derfor ikke kun trafik, men giver også troværdig omtale og desuden adgang til bloggens netværk i form af sociale medier. Som virksomhed kan man derfor forvente en del resultater her og nu, men man bør også vurdere resultaterne over tid, fx over 6 måneder, og indregne linkværdi og positiv omtale samt muligheden for mere organisk end betalt trafik. Links i sponsorerede indlæg er altid “nofollow” links af hensyn til googles retningslinjer som “straffer” køb og salg af links. Et “nofollow” link er derfor at foretrække for både blogger og virksomhed.

I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, om der er tale om sponsoreret indhold/produkter/oplevelser i henhold til reklamelovgivningen. Alle blogindlæg og sponsorerede indlæg skrives selvfølgelig af mig personligt, ligesom jeg selv fotograferer alle mine billeder. Se evt. eksempler på tidligere sponsorerede indlæg og samarbejder her.

Bannerreklame – Skriv gerne direkte til min annoncepartner hos Concept, hvis du er interesseret i en bannerannonce på madenimitliv.dk. Mail – info@concept.dk

Priser og muligheder.

Kunne du være interesseret i at reklamere for din virksomhed på en utraditionel og lidt anderledes måde og indgå et samarbejde med madenimitliv.dk? Så er det blot at udfylde nedenstående kontaktformular eller skrive en mail til mig på – madenimitliv@hotmail.com. Så kan vi tage en snak om mulighederne (indlæg, udvikling af opskrifter, test af vareprøver, fotos, omtale mm), finde en pris og sammen udforme et tilbud, som passer til lige netop din virksomhed.

besøgende

sidevisninger

%

tillid

Kontakt mig

3 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This