Samarbejde og sponsorerede indlæg.

Madenimitliv.dk har hver måned gennemsnitligt +469.000 besøgende, heraf 280.000 unikke og 800.000 sidevisninger. Derudover følger +46.000 personer med via sociale medier som facebook og Instagram (marts 2018) og endelig har madenimitlivs nyhedsbrev pt +3250 abonnenter.

13 % af bloggens læsere er mænd, imens 87 % er kvinder. Den primære læserskare (50 %) består af 35-54 årige. Derudover udgør de 15-24 årige læsere 22 %, imens de 54-64 årige udgør 15 %. Bloggens primære læsere er moderne kvinder, der interesserer sig for opskrifter, madlavning, kost og gode råvarer, familieliv, rejser, bolig, skønhed og shopping.

Sponsorerede indlæg.

Jeg er altid interesseret i at indgå nye og spændende samarbejdsaftaler, hvor jeg vurderer, at produktet eller oplevelsen går op i en højere enhed og matcher den stil, der allerede præger madenimitliv.dk. En rød tråd imellem sponsoreret indhold og bloggens øvrige indlæg vægtes højt.

Der er en rigtig god respons fra læserne, hvorfor bloggens og min troværdighed i forhold til læserne er alfa og omega. Af samme grund skriver jeg kun om de produkter, som jeg selv kan stå inde for. Et sponsoreret indlæg på madenimitliv.dk når derfor ikke bare ud til rigtig mange læsere, hvormed der genereres trafik, men giver også troværdig omtale og desuden adgang til bloggens netværk i form af sociale medier. Som virksomhed kan man forvente en del resultater her og nu, men man bør også vurdere resultaterne over tid og indregne linkværdi og positiv omtale samt muligheden for mere organisk end betalt trafik.

I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, om der er tale om sponsoreret indhold/produkter/oplevelser i henhold til reklamelovgivningen. Alle blogindlæg og sponsorerede indlæg skrives af mig personligt, ligesom jeg selv fotograferer alle mine billeder. Se evt. eksempler på tidligere sponsorerede indlæg og samarbejder her.

Mediekit, priser og muligheder. 

Udfyld nedenstående kontaktformular eller skriv en mail direkte til kontakt@madenimitliv.dk for at modtage mediekit og høre mere om priser og muligheder for et samarbejde med madenimitliv.dk. Så kan vi sammen udarbejde et tilbud, som opfylder lige præcis dine ønsker og behov.

Bannerreklame.

Skriv gerne direkte til min annoncepartner hos Concept, hvis du er interesseret i en bannerannonce på madenimitliv.dk. Mail – info@concept.dk

 

besøgende

sidevisninger

%

tillid

Kontakt mig

6 + 11 =

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)

Pin It on Pinterest

Share This