Samarbejde og sponsorerede indlæg.

Mit navn er Anne-Kathrine Schelde og det er mig, som står bag mad- og livsstilsbloggen madenimitliv.dk. Læs evt. meget mere om mig, min baggrund og madenimitliv.dk

Madenimitliv.dk har hver måned gennemsnitligt 325.000 besøgende, heraf 180.000 unikke og mere end 540.000 sidevisninger, ligesom mere end 30.000 personer følger med via madenimitliv’s facebookside. Nedenfor ses screenshot fra de seneste 5 måneder fra Google Analytics (opdateret februar 2017) som dokumentation.

Sponsorerede indlæg og banner reklamer.

Sponsorerede indlæg – Jeg er altid interesseret i at indgå nye og spændende samarbejdsaftaler, hvis jeg vurderer, at produktet eller oplevelsen går op i en højere enhed og matcher den stil, der allerede præger madenimitliv.dk. Min troværdighed, og dermed også bloggens, i forhold til læserne er naturligvis alfa og omega for mig og jeg skriver kun om de produkter, som jeg selv kan stå inde for. Et sponsoreret indlæg på madenimitliv.dk genererer derfor ikke kun trafik, men giver også troværdig omtale og desuden adgang til bloggens netværk i form af sociale medier. Som virksomhed kan man derfor forvente en del resultater her og nu, men man bør også vurdere resultaterne over tid, fx over 6 måneder, og indregne linkværdi og positiv omtale samt muligheden for mere organisk end betalt trafik.

I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, om der er tale om sponsoreret indhold/produkter/oplevelser i henhold til reklamelovgivningen. Alle blogindlæg og sponsorerede indlæg skrives selvfølgelig af mig personligt, ligesom jeg selv fotograferer alle mine billeder. Se evt. eksempler på tidligere sponsorerede indlæg og samarbejder her.

Bannerreklame – Skriv gerne direkte til min annoncepartner hos Concept, hvis du er interesseret i en bannerannonce på madenimitliv.dk. Mail – info@concept.dk

Priser og muligheder.

Interesseret i at indgå et samarbejde mellem din virksomhed og madenimitliv.dk? Udfyld nedenstående kontaktformular for at høre nærmere om priser og muligheder. Så kan vi sammen udforme et tilbud, som passer til lige netop din virksomhed.

besøgende

sidevisninger

%

tillid

Kontakt mig

1 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This