Om mig

 

Først og fremmest hjertelig velkommen til dig her på madenimitliv.dk.

Jeg hedder Anne-Kathrine, jeg er 34 år gammel og bosiddende i Vejle i Sydjylland og det er mig, som står bag mad- og livsstilsbloggen madenimitliv.dk, som jeg startede i februar 2010. Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme, Forebyggelse og Formidling, men har siden januar 2017 arbejdet som fuldtidsblogger her på madenimitliv.dk, som hver måned gennemsnitligt har 265.000 unikke brugere og over 725.000 sidevisninger, ligesom en masse læsere følger bloggen via Facebook, Instagram og Bloglovin.

Interesseret i at indgå samarbejde? Læs mere om besøgstal, annoncering og sponsorerede indlæg på madenimitliv.dk

Jeg lever i nuet – glæder mig over de små og store ting i livet og deler dem gerne og så elsker jeg at lave mad og udvikle nye opskrifter. Derfor er madenimitliv.dk en mad- og livsstilsblog med fokus på alt det gode i livet – gode bøger, dejlige rejser, fine oplevelser, DIY tips og meget andet godt samt selvfølgelig massevis af opskrifter på god mad lavet af gode råvarer. Selvom jeg er uddannet indenfor ernæring og sundhed, er jeg på ingen måde fanatisk. Jeg mener, at der skal være plads til det hele – også bacon, smør, fløde og chokolade – og på bloggen findes masser af lækre opskrifter på mad til hverdag og fest, snacks, bagværk, kager og meget mere. Jeg lægger stor vægt på, at vores mad til hverdag laves på let tilgængelige råvarer og er relativ nem at gå til – også for de knapt så erfarne. Samtidig må maden selvfølgelig meget gerne ligne en million.

Jeg håber, at du vil nyde at kigge forbi madenimitliv.dk og læse med om hvad der pt. rører sig i gryderne og i vores liv i det hele taget. Du kan evt. følge med via Bloglovin’ eller via madenimitliv’s facebookside, hvis du vil have en reminder, hver gang jeg lægger en ny opskrift eller et hyggeligt indlæg op. Du kan også følge med via Instagram (@madenimitliv), hvor jeg lægger massevis af billeder op og hvor man kommer med lidt mere “bag om bloggen”. Husk at du altid velkommen til at lægge en kommentar ved de enkelte indlæg, hvis du har spørgsmål, tips og ideer eller måske bare vil skrive en hilsen – jeg besvarer stort set alle kommentarer og det er så hyggeligt, når vi lige får hilst lidt på hinanden engang imellem.

Du er også altid velkommen til, at sende mig en mail på madenimitliv@hotmail.com, men spørgsmål til de enkelte opskrifter og indlæg besvares primært i kommentarfeltet under pågældende indlæg, da spørgsmålene på den måde også bedre kan komme de andre læsere til gode.

Pin It on Pinterest

Share This