Om mig


Først og fremmest hjertelig velkommen til dig her på min Mad- og Livsstilsblog madenimitliv.dk

Jeg hedder Anne-Kathrine, jeg er født i 1982 og bosiddende i Vejle i Sydjylland og det er mig, som står bag Mad- og Livsstilsbloggen madenimitliv.dk, som jeg startede i februar 2010. Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme, Forebyggelse og Formidling, men har siden januar 2017 blogget på fuld tid.

Madenimitliv.dk har pt 470.000 læsere, heraf 280.000 unikke og 800.000 sidevisninger om måneden, ligesom +46.000 følger med via sociale medier. 

Interesseret i at indgå samarbejde? Læs mere om besøgstal, annoncering og sponsorerede indlæg på madenimitliv.dk

Jeg lever i nuet – glæder mig over de små og store ting i hverdagen og så elsker jeg at lave mad og udvikle nye opskrifter. Derfor er madenimitliv.dk en Mad- og Livsstilsblog med fokus på alt det gode i livet – gode bøger, dejlige rejser, fine oplevelser, DIY tips og meget andet godt samt selvfølgelig massevis af opskrifter på lækker mad lavet af gode råvarer. Selvom jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, er jeg på ingen måde fanatisk. Jeg mener, at der skal være plads til det hele – også bacon, smør, fløde og chokolade – og på bloggen findes masser af lækre opskrifter på mad til hverdag og fest, snacks, bagværk, kager og meget mere. Jeg lægger stor vægt på, at opskrifterne er lette at gå til – også for de knapt så øvede – så alle kan være med. Samtidig må resultatet selvfølgelig meget gerne må ligne en million og smage så englene synger.

Jeg håber, at du vil nyde at kigge forbi madenimitliv.dk og læse med om hvad der pt. rører sig i gryderne og i vores liv i det hele taget. Du kan evt. følge med via Bloglovin’ eller via madenimitliv’s facebookside, hvis du vil have en reminder, hver gang jeg lægger en ny opskrift eller et hyggeligt indlæg op. Du kan også følge med via Instagram (@madenimitliv), hvor jeg lægger massevis af billeder op og hvor man kommer med “bag om bloggen”.

Husk at du altid velkommen til at lægge en kommentar ved de enkelte indlæg, hvis du har spørgsmål, tips og ideer eller måske bare vil skrive en hilsen – jeg besvarer stort set alle kommentarer og det er så hyggeligt, når vi lige får hilst på hinanden engang imellem.

Du er også altid velkommen til, at sende mig en mail på kontakt@madenimitliv.dk, men spørgsmål til de enkelte opskrifter og indlæg besvares primært i kommentarfeltet under pågældende indlæg, da spørgsmålene på den måde også kan komme de andre læsere til gode.

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge. Indkøbslisten er kun for dem, der modtager nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding! Tjek venligst din mail, og bekræft tilmeldingen :-)

Pin It on Pinterest

Share This